Lattian hoitoaineet

Kiilto Samett

Heikosti emäksinen, hajusteeton kovien pintojen saippuapohjainen puhdistus- ja hoitoaine. Kiilto Samett estää lian kiinnittymistä pintaan ja helpottaa siivousta. Joutsenmerkki.

Pakkauskoot: 1L ja 5 L, Tuotekoodit: T7022.001, T7022.005

Kiilto Deili

Puhdistaa ja suojaa linoleumilattian pintaa ja helpottaa lattian puhdistamista. Jättää himmeän, luonnollisen pinnan. Joutsenmerkki. Hoitoa täydennetään jaksoittain Kiilto Tempuksella.

Pakkauskoko: 5 L, Tuotekoodi: T7121.005

Kiilto Optimal

Tehokas puhdistus- ja hoitoaine kaikkien kovien lattiapintojen puhdistukseen ja hoitoon. Erityisesti luonnonmateriaaleille, kuten kivelle, linolle ja lakatulle puulle. Kerrostumaton. Jättää pinnalle kauniin himmeähkön suojapinnan. Joutsenmerkki ja Allergiatunnus.

Pakkauskoot: 1L ja 5 L, Tuotekoodit: 410561, 410563

Kiilto Caretop

Vahattujen ja vahaamattomien lattiapintojen puhdistukseen ja hoitoon. Soveltuu myös lattioiden suojaukseen sekä käytettäväksi hoitokiillotuksessa. Puhdistaa, hoitaa ja suojaa lattiapintoja. Jättää himmeän pinnan, joka on helppo pitää puhtaana. Voidaan käyttää vanhalle linoleumille myös vahan tilalla suojaukseen.

Pakkauskoko: 5 L, Tuotekoodi: 410583

Kiilto Alvari

Polymeeripohjainen puhdistava hoitoaine päivittäiseen käyttöön käsi- ja konemenetelmin. Soveltuu vahattavien lattioiden suojaukseen, ylläpitosiivoukseen ja hoitoon. Jättää lattiaan ohuen kalvon, joka uusiutuu jokaisella siivouskerralla. Tuotteella on hyvä puhdistuskyky.

 

Pakkauskoko: 5 L, Tuotekoodi: T7068.005

  • Kiilto Samett
  • Kiilto Deili
  • Kiilto Optimal
  • Kiilto Caretop
  • Kiilto Alvari