Kiilto Silk -lattiavahat

Kiilto Silk -kestävä ratkaisu

Kiilto Silk -vahaperhe syntyi  tuotekehityksemme tuloksena, vahojen käyttäjien toiveita kuunnellen. Kiilto Silk -vahat ovat uusinta teknologiaa ja ne ovat helppo levittää, hoitaa sekä  poistaa ja ne kuivuvat nopeasti. Vahatuissa lattioissa vahakalvo pysyy pitkään hyvännäköisenä ja kestää hyvin kulutusta. Lattiat, jotka on vahattu Kiilto Silk vahoilla, ovat askelvarmoja ja lisäksi kemikaaleja kestäviä.

Tuotteet soveltuvat kaikille koville, vahattaville pinnoille. Valinta perustuu kiiltoasteeseen, mattapinnasta erittäin kiiltävään.

Kaikki uudet Kiilto Silk vahat ovat tuotekehitetty ympäristön ehdoilla ja niille onkin myönnetty Joutsenmerkki. Sarjan tuotteet on  valmistettu Suomessa Hankasalmen tehtaalla, jossa on optimoidut valmiudet vahojen valmistukseen.

Kiilto Silk Matta

Matta / himmeä

Soveltuu kaikille vahattaville lattioille, myös ESD-lattioille (1 kerros). Kiilto Silk Matta jättää pinnan himmeäksi ja hyvin kulutusta kestäväksi. Vahattu pinta kestää hyvin kemikaaleja, myös käsihuuhteita. Vaha on helposti poistettavissa.

Pakkauskoko:  5 L, Tuotekoodi: 41035, MeiraNovan tuotekoodi: 491794
EAN: 641796 441035 8

Silk Matta korvaa seuraavat vanhat Kiilto –vahat: Kiilto Mattfloor, Kiilto Silk Matta(vanha), Kiilto Loisto HM

Kiilto Silk Semi

Puolihimmeä / himmeä

Soveltuu kaikille vahattaville lattioille. Kiilto Silk Semi jättää pinnan puolihimmeäksi, vaha on hyvin peittävä. Soveltuu erityisesti kovan kulutuksen kohteisiin. Vahattu pinta kestää erinomaisesti kemikaaleja, myös käsihuuhteita.  Kiilto Silk Semi –lattiavahaa voi käyttää myös ns. pohjustusvahana.

Pakkauskoko:  5 L, Tuotekoodi: 41045, MeiraNovan tuotekoodi: 491796
EAN: 641796 441045 7

Silk Semi korvaa seuraavat vanhat Kiilto –vahat:Kiilto Floortop, Kiilto Silk Semi (vanha)

Kiilto Silk All

Puolikiiltävä

Soveltuu kaikille vahattaville lattioille. Kiilto Silk All on puolikiiltävä vaha, jonka kalvojen lukumäärällä voidaan säätää kiiltoaste halutunlaiseksi. Vahattu pinta kestää hyvin kulutusta ja erinomaisesti kemikaaleja, myös käsihuuhteita.

Pakkauskoko:  5 L, Tuotekoodi: 41055, MeiraNovan tuotekoodi: 491794
EAN: 641796 441055 6

Silk SIlk All korvaa seuraavat vanhat Kiilto –vahat: Kiilto Easyfloor, Kiilto Allfloor, Kiilto Silk Neo

Kiilto Silk Gloss

Kiiltävä

Soveltuu kaikille vahattaville lattioille. Levittämällä 3 kalvoa Kiilto Silk Gloss vahaa, saadaan erittäin kiiltävä lopputulos. Soveltuu erityisesti kovan kulutuksen kohteisiin. Vahattu pinta kestää erinomaisesti kemikaaleja, myös käsihuuhteita. Soveltuu myös Kiilto Kisu BT:llä käsiteltyjen lattioiden vahaamiseen.

Pakkauskoko:  5 L, Tuotekoodi: 41065, MeiraNovan tuotekoodi: 491797
EAN: 641796 441065 5

Silk Gloss korvaa seuraavat vanhat Kiilto –vahat: Kiilto Glossfloor, Kiilto Loisto H, Kiilto Loisto Neo, Kiilto Silk Stone

  • Kiilto Silk Matta
  • Kiilto Silk Semi
  • Kiilto Silk All
  • Kiilto Silk Gloss